Хотел ДРИЙМС СЪНИ БИЙЧ РЕЗОРТ И СПА

Хотел Дриймс Съни Бийч Резорт и Спа се намира в най-приятната част на курорта Слънчев бряг на Черно море - зона за отдих с много други хотели, забавления и магазини.

Просторната и дълга 8 км плажна ивица от фин пясък плавно се спуска към морето и е идеална за най-малките. Гостите на хотела се наслаждават на специално предназначения за тях участък от плажа, който вдъхва усещането за 5-звезден лукс на цялото обкръжение.
Мястото е уникално съчетание от чист планински въздух, морски климат и красива природа - микроклимат, изключително благоприятен за отдих и забавление. Удивителната гледка към залива на Слънчев бряг позволява директен изглед към древния град Несебър – включен в списъка с обекти на световното културно и природно наследство на ЮНЕСКО.

Дриймс Съни Бийч Резорт и Спа е първият подобен ризорт в България разположен на
брега на морето в Слънчев бряг. Разполага с 597 стаи – двойни, семейни и апартаменти в 10-етажна сграда. Всички стаи имат самостоятелна баня с душ, тоалетни принадлежности, козметично огледало, сешоар, телефон, централна климатизация, сателитна телевизия, минибар, сейф, балкон или тераса. Повечето стаи за гости имат изглед към морето.

Дриймс Съни Бийч Резорт и Спа предлага възможност за луксозно изживяване, което включва ексклузивни услуги само за клиенти на програмата „Preferred Club“, както в стаите, така и в общите части на комплексa. Тези услуги представят удобства като: Preferred Club лаундж, достъп до ексклузивна зона със шезлонги, първокласен минибар и много други.
Телефон
+359 550 77300
Населено място:
Слънчев бряг
Социални мрежи:

Изпратете запитване

Вашето запитване е изпратено успешно.
Зарежда се, Изчакайте ...