Хотел АЛУА ХЕЛИОС БЕЙ

Хотел АЛУА ХЕЛИОС БЕЙ наскоро се присъедини към портфолиото на AMR Resorts в рамките на марката Alua Hotels & Resorts.

Хотелът има изключително местоположение - директно на плажа в малкия град Обзор, един от най-дългите в България (10 км). Обзор е разположен на панорамния път, свързващ Южното и Северното Черноморие . Хотелът ви предлага само най-доброто за пълноценна почивка. Разположението му позволява прекрасна гледка към изгрева и безкрайния хоризонт на морето.

Хотел АЛУА ХЕЛИОС БЕЙ, с идеално местоположение в Обзор, предлага 318 стаи от различни категории, които се приспособяват към нуждите на всеки клиент. Той се състои от многобройни обекти, които допълват предложението за отдих, гастрономия, забавление и спорт.

Всички стаи имат балкон. Високоскоростният Wi-Fi позволява на гостите да останат свързани чрез най-доброто качество на интернет и сигнал. Удоволствието продължава с 2 открити басейна и един закрит с детска част, уелнес зона с голямо разнообразие от процедури, така че да можете да изберете тази, която
най -добре отговаря на вашите желания и нужди, и оборудвана фитнес зала, така че да не спирате да поддържате форма. Хотелът разполага с 4 ресторанта и 5 бара, така че можете да се насладите на пълна и разнообразна гастрономическа селекция по време на почивката си. А за малчуганите Astro Club ще осигури вълшебни моменти със специално подбрани за тях занимания и игри.

Можете също така да се насладите на развлекателните програми, които организираме и които включват представления и дейности за цялото семейство.
Телефон
+359 556 330 22
Населено място:
Обзор
Адрес:
ул. Черноморска, 50
E-mail
reservations.bulgaria@hyattic.eu
Социални мрежи:

Изпратете запитване

Вашето запитване е изпратено успешно.
Зарежда се, Изчакайте ...