Стаи за гости ПУЛХАУС

Пулхаус се намира в северната част на Слънчев бряг, срещу бившия морски санаториум. Районът е известен със своят отрицателно - йонизиран въздух, много рядък природен феномен, уникален микс на планински и морски течения. Чистия въздух и изборът между двата близки златисти пясъчни плажа, съчетани с плажния уют на нашите интериори са предимствата, които правят Пулхаус модерно място за почивка на изключително добро местоположение.

Интериорите на Пулхаус са проектирани по концепция на съвременна, рустикално-средиземноморска плажна къща. Целта на дизайна е да ви осигури тези летни емоции, които искате да изпитате на лятната си почивка - а именно небрежно морски.

Всяко студио разполага с индивидуален дизайн със собствена гримьорна, голям плосък телевизор, просторна тераса и безплатен безжичен високоскоростен интернет във всички стаи и в общите части на комплекса. Всяко студио разполага със собствен салатен и брънч бар (компактен кухненски бокс), оборудван с хладилник и оборудване за приготвяне на бързи закуски, брънч и леки вечери.

В непосредствена близост до Пулхаус има беседка на разположение за безплатно ползване от нашите гости. В нея ще откриете напълно оборудвана лятна кухня, където може да приготвите всичко от бърза закуска до цели ястия, да хвърлите малко месо и зеленчуци на барбекюто или просто да изпиете освежаваща напитка на сянка.

В комплекса на Пулхаус ще намерите голям плувен басейн, детски басейн и супермаркет, който предлага прясно изпечен топъл хляб, други хлебни изделия, както и пресни плодове и зеленчуци. Безплатни места за паркиране също са на разположение. 


Телефон
+359 899 888 282
Населено място:
Слънчев бряг
E-mail
contact@thepoolhouse.eu
Социални мрежи:

Изпратете запитване

Вашето запитване е изпратено успешно.
Зарежда се, Изчакайте ...