Къща за гости АЗУРА

В къща за гости Азура ще усетите духа и великолепието на Несебър – един от най-старите европейски градове, богат на архитектурни паметници от Античността, включен в Списъка на световното културно наследство на ЮНЕСКО. Намира се на минута от плажа, в източната част на полуострова насред красивия Стар Несебър.

УДОБСТВА:
• При настаняване предлагаме безплатен достъп с кола до вратата, но имайте предвид, че в натоварените месеци достъпът е ограничен.
• Паркинг срещу заплащане е на Ваше разположение само на 5 минути пеша и няколко стъпала.
• На рецепция през деня Ви очаква нашият домакин, а през останалото време можете да се свържете с него по телефон.

Къща за гости Азура е подходяща за гости, търсещи спокойствие, семейна почивка или са пътуващи по бизнес.
Сградата е на два етажа, от камък и дърво, с културно-историческо значение, напълно реновирана по проект на дирекция Паметници на културата.
Къща за гости Азура се състои от 3 двойни и 1 тройна стаи, всяка от които със свой собствен облик, предлагащи достатъчно удобства за релаксираща почивка.

Къща за гости Азура разполага с двор-градина и лоби бар, където можете да се насладите на напитки от нашето меню.

Казват, не напускайте България, ако не сте се потопили в атмосферата на Стария град. Архитектурата е в типичен за този регион стил от епохата на Възраждането (XVIII – XIX в.), който внася комфорт и топлина. Леко изнесените еркери, силно издадените и леко заоблени покриви, струящата от всеки ъгъл история, романтиката, спокойствието и нашето гостоприемство ще превърнат престоя Ви в незабравима наслада и ще Ви накарат да се връщате отново и отново.
Телефон
0889720219
Телефон
0887468038
Населено място:
Несебър
Адрес:
ул. Митрополитска 45
E-mail
g.todorova@effect-3.bg
Социални мрежи:

Изпратете запитване

Вашето запитване е изпратено успешно.
Зарежда се, Изчакайте ...